Orthopedisch chirurg Rudolf Poolman, OLVG voor vierde keer in top Mednet Verkiezing

Orthopedisch chirurg dr. Rudolf Poolman uit het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) staat tijdens de jaarlijkse Mednet Topartsen verkiezing van het Mednet Magazine voor de vierde keer op rij in de top 3 van beste orthopeden.

Voor de Mednet Topartsen verkiezing geven medisch specialisten van diverse ziekenhuizen aan wie zij binnen hun eigen specialisme als een Toparts beschouwen: een collega aan wie ze hun dierbaren zouden toevertrouwen. Rond de 1450 artsen brachten dit jaar hun stem uit, opnieuw meer dan de voorgaande jaren. De Topartsenverkiezing is dit jaar voor het eerst georganiseerd in samenwerking met de Orde van Medisch Specialismen.

poolman_rudolf_OLVGRudolf Poolman: “Ik vind het een eer om opnieuw in de top 3 te eindigen. Het geeft erkenning van het werk. Ik doe dit niet zelf dit is het resultaat van teamwerk. Ik heb het geluk met een voortreffelijk team te kunnen werken en ben zeer verheugd dat anderen dit ook zo zien. Deze prijs is een erkenning van een ieders inspanning!”

Bron: OLVG

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen