Iedereen in actie!

schaatsenSteeds meer mensen raken betrokken bij de campagne ‘SMA de wereld uit!’. Er wordt al geschaatst, gerend, gefietst, gegeten en gezwommen om in september genoeg geld te hebben opgehaald voor een nieuw onderzoek naar SMA.

SMA-actie
Een paar voorbeelden van lopende acties.

Schaatsen op de Weissensee
Linda en Jeroen gaan 25 januari voor SMA de alternatieve Elfstedentocht schaatsen op de Weissensee in Oostenrijk. Volg Linda en Jeroen op hun actiepagina.

Met smaak voor SMA
Rutger en Jeroen organiseren (met hulp van hun ouders) op zaterdag 26 januari een diner. In ruil voor de gastvrijheid en het eten en drinken worden gasten gevraagd via de actiepagina een bijdrage te doen aan het onderzoek voor SMA.

Hel van de Waddenzee
De Caspar de Robles zeezwemtocht wordt bij kou, harde wind, golven en stroming ook wel als ‘de hel van de Waddenzee’ bestempeld. De natuurlijke elementen bepalen hoe deze 5 km lange zwemtocht op 10 augustus zal verlopen. Jelle de Haan organiseert en zwemt deze tocht. Bekijk zijn actiepagina http://acties.prinsesbeatrixfonds.nl/acties/jellehaan/sporten-tegen-spierziekten/

Wil je ook meehelpen?
Bedenk dan een eigen actie. Wat vind je leuk om te doen, waar ben je goed in of waarmee kun je veel mensen uit je omgeving overtuigen een bijdrage aan de actie te leveren. Heb je een goed idee? Neem dan contact op met Karlijn de Niet van het Prinses Beatrix Spierfonds. Zij is te bereiken via  e-mail sma@spierfonds.nl

De campagne ‘SMA de wereld uit! ‘ is een gezamenlijk initiatief van de diagnosegroep SMA van Spierziekten Nederland en het Prinses Beatrix Spierfonds. Op www.smadewerelduit.nl staat meer informatie.
Bron: VSN