Nieuw! De EC@Home voor rolstoelgebruikers

Array

easyathome‘EC@Home Adapter’ Uitbreiding op de mobile tillift “EC-Lift” voor rolstoelgebruikers
De EC@home (lees Easy at Home) is de nieuwste uitbreiding van de mobile tillift (EC-Lift) voor rolstoelgebruikers. Wissel snel en makkelijk van stoel of rolstoel met de EC@Home. Dit is een belangrijke voorziening op reis, op vakantie of gewoon thuis.

Rolstoelgebruikers kunnen met de EC@Home ook terecht op de meeste invalide toiletten en op een standaard toilet met de deur links van de pot.

De EC@Home Adapter is een nieuw onderdeel van de eerder ontwikkelde EC-Lift. Deze maakt het mogelijk dat rolstoelgebruikers weer mee kunnen rijden als passagier in iedere auto. Hierdoor zijn rolstoelgebruikers niet meer afhankelijk van de rolstoeltaxi, rolstoel bus of ander aangepast vervoer.

Het gewicht van de EC@Home is slechts 2,13 kilo (totaalgewicht met lift 12,6 kilo). Hierdoor is hij makkelijk overal mee naartoe te nemen.

Daar waar de aanschaf en het rijden van een rolstoelbus, de kosten van een rolstoeltaxi of het laten aanpassen van een auto en/of huis erg duur blijkt te zijn richt Evrew-Ednav zich op het reduceren van de kosten van de zorg zonder de kwaliteit van de zorg te verminderen.

Kijk voor mee informatie op www.EC-Lift.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen