Lodewijk Ridderbos geeft startschot Wandelmarathon

Array

wandeltocht reumafondsLodewijk Ridderbos, directeur van het Reumafonds, geeft op zondagochtend het startschot voor de PWN Egmond Wandel Marathon. Om 8.00 uur vertrekken 300 Nordic walkers en een half uur later starten 7000 wandelaars.

Ridderbos: “Fantastisch dat zoveel mensen dit weekend gaan wandelen en daarmee het Reumafonds steunen. We zijn al 10 jaar partner van de Wandelmarathon, en blijven dat in ieder geval voor de komende 3 jaar. Uiteraard delen we bij de stempelposten weer mandarijnen uit en alle wandelaars zijn van harte welkom bij onze stand op de zogeheten Wandel Expo op het begin- en eindpunt van de wandelmarathon in Egmond aan Zee.”

Wandelklassieker
De PWN Egmond Wandel Marathon is in tien jaar tijd een echte wandelklassieker geworden. De routes van 10,5 en 21,1 kilometer door het Noordhollands Duinreservaat zijn uniek en ze worden speciaal opengesteld voor de wandelaars.

Beide routes
De ‘Egmond’ wordt dit jaar op zaterdag 26 en zondag 27 januari 2013 gewandeld. Er is een noordelijke en een zuidelijke route. Voor het eerst kunnen beide routes op beide dagen worden gewandeld. Voor het eerst is er ook een eigen startgroep voor nordic walkers. Van elke inschrijving voor de PWN Egmond Wandel Marathon gaat 40 cent naar het Reumafonds en u heeft de mogelijkheid om een extra gift te doen voor de reumabestrijding.

bron: Reumafonds

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen