Facebook voor werkende mantelzorgers

Array

logo-werk-en-mantelzorgIn december 2012 is Werk&Mantelzorg de Facebookcampagne ‘Heb jij ook een dubbelleven?’ gestart voor werkende mantelzorgers. Deze bestaat uit een filmpje en een test. Werk&Mantelzorg wil met de Facebookcampagne bewustwording en discussie creëren bij mensen die werk combineren met mantelzorgtaken. Inmiddels hebben ruim 1300 mensen de pagina geliked en zijn er veel discussies gaande. Werk&Mantelzorg gaat al deze reacties, ervaringen en kritische noten zoveel mogelijk meenemen in onze missie om bij te dragen aan een mantelzorgvriendelijk arbeidsklimaat.

We nodigen u uit om mee te praten op onze FacebookpaginaHelp mee mantelzorg meer bespreekbaar te maken en  deel de campagne met uw netwerk via Facebook, Twitter en LinkedIn.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen