Maurice Oostendorp vertrekt per direct bij Coöperatie VGZ om als CFO in dienst te treden bij SNS REAAL

0
219

Bij de vorming van de vandaag aangekondigde nieuwe toekomst voor SNS REAAL is er een dringend beroep gedaan op Maurice Oostendorp om als CFO in dienst te treden bij de nieuwe organisatie. Hij heeft besloten daarop in te gaan en is genoodzaakt per direct zijn functie neer te leggen bij Coöperatie VGZ. De Raad van Commissarissen en Raad van Bestuur van Coöperatie VGZ zijn verrast door deze snelle ontwikkeling, maar hebben begrip voor deze urgente situatie en het beroep dat op haar ervaren bestuurder is gedaan. Zij betreuren zijn vertrek ten zeerste omdat zij hiermee een uitstekend bestuurslid zien vertrekken. Desondanks hebben zij besloten mee te werken aan de beoogde directe overgang.

SNSREAALDe Raad van Commissarissen zal zo snel mogelijk een nieuwe bestuurder voor de financiële portefeuille aantrekken. De huidige bestuursvoorzitter van Coöperatie VGZ Martin Duvivier zal zoals gepland zijn voorzitterschap van de Raad van Bestuur per 1 april overdragen aan de huidige vicevoorzitter Rob Hillebrand. Hij zal door de ontstane situatie echter aanblijven als lid van de Raad van Bestuur zolang de situatie daarom vraagt. Daarmee is de bestuurlijke continuïteit geborgd.

Directeur Financiën Kees Hamster zal tot de aanstelling van de nieuwe financiële bestuurder deelnemen aan de bestuursvergaderingen.

Vorig artikel‘Je vrienden checken op zaadbalkanker’
Volgend artikelHenk Krol krijgt 750 euro boete voor computervredebreuk Diagnostiek voor U
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.