Ruim 1,5 miljoen euro voor het Aids Fonds dankzij de VriendenLoterij

header_logo_aidsfondsDeelnemers aan de VriendenLoterij hebben in 2012 ruim 48 miljoen euro bij elkaar gebracht voor goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. EUR1.549.920 daarvan ging naar het Aids Fonds. Dat heeft de loterij maandag tijdens een feestelijke bijeenkomst bekend gemaakt. Uit onderzoek van PanelWizard blijkt dat een meerderheid van de Nederlanders het liefst geld geeft aan goede doelen die zich op gezondheid richten.

De VriendenLoterij steunt al meer dan 20 jaar goede doelen die werken aan de verbetering van gezondheid en welzijn in Nederland. Deelnemers kunnen zelf bepalen naar welk goed doel de helft van de lotprijs gaat. Inmiddels speelt bijna een half miljoen Nederlanders mee voor 44 goede doelen en
ruim 4.000 clubs en verenigingen. Sinds 1998 is ruim een half miljard euro aan goede doelen geschonken. Win je een prijs bij de VriendenLoterij, dan delen je vrienden daarin mee.

Het Aids Fonds bedankt alle deelnemers van de VriendenLoterij. Dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij kunnen wij onze projecten verwezenlijken.

bron: AIDS Fonds

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen