‘Gezond genieten! – Kookboek voor het hele gezin’ van Amber Albarda

Array

Half maart presenteert Uitgeverij Unieboek|Het Spectrum Gezond genieten! – Kookboek voor het hele gezin. Voedingscoach Amber Albarda beschrijft hierin – op verzoek van vele lezeressen van haar Eet jezelf mooi, slank & gelukkig-boeken – nieuwe recepten voor heerlijke en gezonde gerechten.

Als vervolg op haar succesvolle Eet jezelf mooi, slank & gelukkig-boeken komt Amber Albarda met een nieuw kookboek. In Gezond genieten! laat ze zien dat je, ook met een druk gezin, gemakkelijk gezonde gerechten kunt bereiden. Goede voeding is cruciaal voor je gezondheid. Dat geldt zeker ook voor opgroeiende kinderen. Door ze al op jonge leeftijd kennis te laten maken met gezonde producten en die als vanzelf op te nemen in het voedingspatroon, maken kinderen een goede start. Geniet als gezin van heerlijke gerechten en profiteer van de gezondheidsvoordelen.

boek1-200x200Een van de meest gestelde vragen aan Amber is: “Wat geef ik mijn kind mee naar school?” Daarom staan in Gezond genieten! ook veel recepten voor lekkere snacks die kinderen maar al te graag in hun schooltas stoppen.

Amber Albarda is een internationaal getrainde en gediplomeerde voedingscoach. Ze leert hoe je voeding vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je. Amber begeleidt mannen en vrouwen bij het afvallen, slim leren eten en het terugvinden van hun vitaliteit en levenskracht, zonder calorieën te tellen. Het is een simpel successysteem dat mensen de vicieuze cirkel van afvallen en aankomen helpt doorbreken en blijvend de kwaliteit van hun leven verbetert. Met haar bedrijf The Food-IQ Company geeft ze op aanvraag workshops en lezingen voor een breed en divers publiek.

 

GEZOND GENIETEN! KOOKBOEK VOOR HET HELE GEZIN

Paperback – 176 blz. – 19,99 euro – ISBN 978 9000 317240

e-Book – 15,99 euro – ISBN 978 9000 320875   

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen