Nationaal Programma Gehooronderzoek

gehoor-200x200Kentalis was in 2012 betrokken bij de coalitievorming rondom het Nationaal Programma Gehooronderzoek. Daaruit vloeit niet alleen een groeiende samenwerking voort tussen verschillende partijen in Nederland die aan gehooronderzoek doen, maar ook een onderzoeksprogramma afgestemd op de behoeften van mensen met gehoorproblemen. De vooruitgang in 2012 is op een rijtje gezet; niet in een dik verslag, maar in een luchtige jaarrapportage.

In 2012 hebben velen op een of andere manier bijgedragen aan de ontwikkeling van het Nationaal Programma Gehooronderzoek  hetzij als meedenker, professional, onderzoeker of belangstellende. Er is veel gebeurd en veel bereikt, maar er is ook nog veel te doen. Daarom is het mooi dat onlangs is besloten, in een bijeenkomst met alle belanghebbende partijen, dat de ontwikkeling in 2013 wordt voortgezet.

bron: Koninklijke Kentalis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen