Mama Apps lanceert iPad App tijdens Negenmaandenbeurs

35 onmisbare apps in 1 voor mama’s (to be)
De Mama Apps iPad App is vanaf nu beschikbaar in de App Store! Hiermee kunnen mama’s (to be) 24/7 alles meten en weten rondom zwanger worden, zwangerschap, kraamtijd, baby’s en kinderen. Het unieke van Mama Apps is de combinatie van mobiele versie én website met een compleet overzicht van 35 apps in 1. Bovendien kun je de verzamelde informatie en foto’s vanaf je eigen glossy MamaBlog via Facebook en Twitter met vrienden delen. Mama Apps lanceert tijdens de Negenmaandenbeurs officieel de Mama Apps iPad App.

Zwanger worden
De ‘Cyclus App’ is een uitkomst voor vrouwen die graag zwanger willen worden. Hiermee kunnen ze persoonlijke cyclusgegevens en een cyclusdagboek bijhouden, hun eisprong en vruchtbare dagen berekenen, ovulatie- en zwangerschapstestresultaten verwerken en nog veel meer. Sophie, moeder van een baby en zwanger van haar 2e kindje: “De Cyclus App heeft mij enorm geholpen bij het zwanger worden. Bijzonder ook dat ik aan mijn temperatuurgrafiek al kon zien dat ik zwanger was voordat ik een positieve zwangerschapstest had! Fijn dat er nu ook een iPad App is. Erg handig als je dagelijks je lichaamstemperatuur in wilt voeren of even snel wilt kijken of je eisprong nadert en je vruchtbaar bent.”

zwangerZwangerschap
Ben je zwanger, dan berekent de zwangerschapscalculator de vermoedelijke bevallingsdatum. Op basis van deze uitgerekende datum kun je gebruikmaken van de diverse Zwangerschap apps. Sophie: “Ik verslind alle informatie rondom zwangerschap en baby’s en ben dan ook groot fan van het Mama Apps Magazine. Via de ‘Week tot Week’ check ik regelmatig hoe m’n baby zich ontwikkelt en hoe de zwangerschap vordert. Wat ik ook zo handig vind is dat ik op basis van mijn Body Mass Index (BMI) mijn gewichtstoename tijdens de zwangerschap bij kan houden. Dat is vanaf nu ook via de iPad mogelijk. Daarnaast blijf ik gebruikmaken van de vele mogelijkheden op de website. Zo heb ik inmiddels een geboorteplan gemaakt, plaats ik elke week een mooie buikfoto en houd ik een dagboek bij. Dit verzamel ik op mijn MamaBlog zodat ik alles over mijn zwangerschap en baby op een leuke manier met vrienden kan delen.”

Baby Apps
De Baby Apps bieden kersverse moeders extra steun tijdens een bijzondere, maar ook enorm hectische periode. En dat beaamt Sophie: “Met de Borstvoeding App vergeet je niet meer met welke borst je het laatst hebt gevoed en kun je ook bijhouden hoe lang. Erg handig! Ook maak ik gebruik van de Kolven App zodat ik precies kan zien hoeveel ik gekolfd heb en op welk tijdstip. Met de Tandjes App houd ik gemakkelijk het doorkomen van de tandjes bij. En leuk dat we dankzij Mama Apps ook al weten wat de verwachte toekomstige lengte van onze kinderen is!”

bron: mamaapps