Jeroen Bosch Ziekenhuis organiseert Open Dag op 16 maart

Array

Op zaterdag 16 maart presenteren ruim 60 afdelingen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis zich tijdens de Open Dag. Van 10:00 tot 15:00 uur staan op de boulevard in het ziekenhuis artsen en medewerkers klaar om te laten zien waar zij in hun dagelijkse praktijk mee bezig zijn. Bovendien kan een aantal afdelingen worden bezocht. Voor kinderen is er ook genoeg te doen. Zo is de hit van voorgaande jaren, de gipskamer, weer aanwezig. Kinderen kunnen op de boulevard hun arm laten ingipsen.

U kunt tijdens de Open Dag onder meer terecht bij stands van afdelingen als Cardiologie, de Kraamafdeling of de Spoedeisende Hulp en ook opent een aantal afdelingen haar deuren. Zo kunt u in de Jeroen Bosch Apotheek een kijkje nemen bij de robot, die razendsnel de juiste medicijnen uit het magazijn pakt. Ook afdelingen als Radiologie en Longgeneeskunde stellen haar deuren open voor publiek en laten u kennismaken met hun werkwijze en apparatuur.

promotie kikker van het jbzNog meer voor kinderen
Naast het ingipsen van armen zijn er tal van andere activiteiten waar kinderen aan mee kunnen doen. Er is een clown met ballonnen aanwezig en kinderen kunnen een kijkje nemen bij het Opkikkertheater. Ook is de populaire kikkerknuffel te koop tijdens de Open Dag. Bij aanschaf van deze knuffel zorgt u ervoor dat een kind dat wordt opgenomen in het ziekenhuis, ook eenzelfde kikkerknuffel mag ontvangen.

Bereikbaarheid
Voor een routebeschrijving verwijzen we u door naar onze website: www.jbz.nl. U kunt op 16 maart van 10:00 tot 15:00 uur gratis parkeren in de parkeergarage voor bezoekers of op het parkeerterrein voor de hoofdingang. We raden u echter aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of op de fiets te komen in verband met het verwachte aantal bezoekers.

bron: JBZ

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen