Mama Apps iPad App vergroot kans op zwangerschap

zwanger babyLancering 35 apps in 1 voor mama’s (to be) tijdens Negenmaandenbeurs
De Mama Apps iPad App helpt de kans op een zwangerschap te vergroten. De App biedt vrouwen met een zwangerschapswens inzicht in hun menstruatiecyclus, vruchtbare dagen en eisprong en diverse methodes die mogelijk bijdragen aan het zwanger worden. Mama Apps lanceert vandaag tijdens de Negenmaandenbeurs de Mama Apps iPad App. Met deze 35 apps in 1 meten en weten mama’s (to be) 24/7 alles rondom zwanger worden, zwangerschap, kraamtijd, baby’s en kinderen.

Zwanger worden
Sophie, moeder van een baby en zwanger van haar 2e kindje: “De Cyclus App heeft mij enorm geholpen bij het zwanger worden. Bijzonder ook dat ik aan mijn temperatuurgrafiek al kon zien dat ik zwanger was voordat ik een positieve zwangerschapstest had! Fijn dat er nu ook een iPad App is. Erg handig als je dagelijks je lichaamstemperatuur in wilt voeren of even snel wilt kijken of je eisprong nadert en je vruchtbaar bent.”

Zwangerschap en Baby Apps
De zwangerschapscalculator is een handig hulpmiddel bij het berekenen van de vermoedelijke bevallingsdatum. Op basis van deze uitgerekende datum kunnen zwangere vrouwen gebruikmaken van de diverse Zwangerschap Apps. De Baby Apps bieden kersverse moeders extra steun tijdens een bijzondere, maar ook enorm hectische periode. En dat beaamt Sophie: “Met de Borstvoedingstimer vergeet je niet meer met welke borst je het laatst hebt gevoed en kun je ook bijhouden hoe lang. Erg handig! Ook maak ik gebruik van de Kolven App zodat ik precies kan zien hoeveel ik gekolfd heb en op welk tijdstip. Met de Tandjes App houd ik gemakkelijk het doorkomen van de tandjes bij. En leuk dat we dankzij Mama Apps ook al weten wat de verwachte toekomstige lengte van onze kinderen is!”

Mama Apps
Het unieke van Mama Apps is de combinatie van mobiele versie én website met een compleet overzicht van 35 apps in 1. Bovendien kunnen (toekomstige) moeders de verzamelde informatie en foto’s vanaf een eigen glossy MamaBlog via Facebook en Twitter met vrienden delen.

Nieuwsgierig?
Nieuwsgierig naar álle mogelijkheden? Bekijk het bijgesloten filmpje, download de Mama Apps iPad App of meld je aan via de website www.mamaapps.nl

Bezoek Mama Apps op de Negenmaandenbeurs
20 t/m 24 februari 2013
Hal 8, standnummer: 08.341
RAI, Amsterdam

Dit is een origineel bericht van Mama Apps
Bron: ANP Perssupport

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen