Sanavisie Bodyclinic in RTL4 programma Life is beautiful

Array

Het Brabantse Mill is ontdekt door het Hilversumse televisieland! Het RTL4 programma Life is beautiful maakt wekelijks opnames bij Fitland XL Mill en Sanavisie Bodyclinic. Het presentatieduo Mariëlle Bastiaansen en gezondheidsdeskundige Erik-Alexander Richter presenteren het programma vanuit de locatie Sauna- en Beautyresort de Wellnessboot. Met regelmaat zijn er beelden te zien van Sanavisie en volgt het programma verschillende patiënten die komen voor behandelingen als huidkanker, ooglidcorrectie en een borstcorrectie.


mediapp_mfmHet programma wordt de komende weken iedere zaterdag om 17:00 uur uitgezonden. De opnames worden gemaakt in de Wellnessboot, bij Fitland Mill maar ook in de kliniek van Sanavisie met drs. Stijn Bauland als vast gezicht van de kliniek. Life is beautiful is het televisieprogramma voor iedereen die bewust en gezond van het leven wil genieten. Voor mensen die echte kwaliteit in hun leven willen, die gezondheid en uiterlijke verzorging belangrijk vinden, maar ook geïnteresseerd zijn in biologische en duurzame voeding.  Drs. Stijn Bauland zal in het programma wekelijks een nieuw thema aan bod laten komen.

De unieke locatie aan de Hoogveldseweg in Mill waar wellness, beauty, sport, horeca en medisch worden gecombineerd is bij uitstek geschikt voor het maken van een mooi programma. Nergens anders in Nederland is een locatie te vinden waar deze combinatie  van diensten wordt gecombineerd. Het programma sluit goed aan bij de visie van Sanavisie. Drs. Stijn Bauland: “Ik ben dan ook heel trots dat wij in het programma kunnen laten zien waar Sanavisie voor staat en wat wij als kliniek voor mensen kunnen betekenen. Er heerst soms nog een taboe op plastische ingrepen, doordat de kijkers van het programma als het ware een kijkje nemen achter de schermen van een kliniek voor plastische chirurgie hoop ik dit taboe weg te nemen en naast de cosmetische wereld van plastische chirurgie ook de medische kant te benadrukken.”

Recente artikelen