“(H)erkenning is de eerste stap”

Array

“(H)erkenning is de eerste stap” over verslaving, mogelijk gemaakt voor SolutionS.  Het symposium is gesplitst in een deel voor huis- en bedrijfsartsen en een deel voor psychiaters en psychologen, met als gezamenlijke activiteit de lezing van seksuoloog Patrick J. Carnes.

Het symposium voor psychiaters en psychologen zal in de middag plaatsvinden en ingaan op de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek, diagnostiek, behandeling en preventie van alcohol-, cannabis- en seksverslaving.

’s Avonds zal het symposium voor huis- en bedrijfsartsen plaatsvinden en hier zal worden ingegaan op de laatste ontwikkelingen op het gebied van game- en seksverslaving. Daarnaast krijgt het omgaan met verslaafde collega’s en werknemers speciale aandacht.

alcohol-verslavingDe NVvP/NIP/FGzP/NVRG/ABC1/ABSG accreditatie is aangevraagd, zodat het symposium een erkende nascholing wordt.

 

Is het mogelijk om een aankondiging van dit symposium op te nemen in bijvoorbeeld de agendarubriek van uw website? De exacte gegevens zijn:

 

Wat: Symposium “(H)erkenning is de eerste stap”

Onderwerp: Verslaving. Met speciale aandacht voor alcohol-, cannabis- en seksverslaving (door Patrick J. Carnes).

Voor wie: Psychiaters, psychologen, psychotherapeuten en artsen in opleiding of studenten voor deze disciplines.

Wanneer: 14 mei 2013

Hoe laat: 13.30-17.10

Waar: Amsterdam

Accreditatie: NVvP/NIP/FGzP/NVRG is aangevraagd

Inschrijven of meer informatie?: www.benecke.nl of deelnemersadministratie@benecke.nl

 

En

 

Wat: Symposium “(H)erkenning is de eerste stap”

Onderwerp: Verslaving. Met speciale aandacht voor gameverslaving, seksverslaving (door Patrick J. Carnes) en verslaving op de werkvloer.

Voor wie: Huisartsen, bedrijfsartsen en artsen in opleiding of studenten voor deze disciplines.

Wanneer: 14 mei 2013

Hoe laat: 16.10-20.00

Waar: Amsterdam

Accreditatie: ABC1/ABSG is aangevraagd

Inschrijven of meer informatie?: www.benecke.nl of deelnemersadministratie@benecke.nl

 Bron: Benecke

Voor aanvullend informatie of vragen, kunt u altijd contact opnemen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen