Snurkers uit Amsterdam per vliegtuig naar snurkkliniek in het zuiden

De Kliniek voor Snurken en Apneu heeft een unieke methode gevonden om snurk patiënten snel en adequaat te helpen op hun vestiging in het zuiden van het land.

Vanaf maart zal een directe lijnvlucht van Amsterdam naar Maastricht en retour ervoor gaan zorgen dat mensen uit het westen van het land nog sneller van hun snurkprobleem af geholpen kunnen worden.
De Kliniek voor Snurken en Apneu heeft ook een vestiging in Amsterdam, echter door de grote vraag naar een oplossing tegen snurken kan deze vestiging de vraag nauwelijks aan. Toch wil de snurkkliniek deze patiënten snel kunnen helpen, daarom is er nu voor gekozen om deze mensen op een ludieke manier te vervoeren naar de hoofdvestiging in Weert.

slaapapneuWoordvoerder Olivier Tielemans:
”Snurken is een groot maatschappelijk probleem, steeds meer mensen willen deze ”sociale” overlast verhelpen. Aangezien de vraag naar behandeling van snurken op onze vestiging in het westen van het land zo groot is, hebben wij als Kliniek er voor gekozen om onze patiënten voor behandeling gratis per vliegtuig te vervoeren van Schiphol naar Maastricht Airport. Op deze manier zijn ze toch snel geholpen en hebben ze ook nog wat van Nederland gezien.”

bron: ANP Pers Support