Apothekers’ App MemoMedic 35 uur gratis voor beroepsgroep

Array

“Een Eureka-ervaring”. Zo omschrijven de meeste apothekers en ook huisartsen de App MemoMedic,zodra ze eenmaal de App zelf hebben getest en de meerwaarde daarvan voor apotheek en medicijn-gebruikers hebben ervaren. Zowel de ingebouwde medicijnwekker en medicijnbesteller als het Persoonlijk Medisch Dossier dat de smartphone-gebruiker via MemoMedic ten dienste staat, wordt gezien als effectief alternatief voor iedereen die z’n eigen medische gegevens altijd bij de hand wil hebben.

Apotheker Hub Haan, bedenker en ontwikkelaar van de App, streeft ernaar dat zoveel mogelijk consumenten maar ook apotheken (en huisartsen) met dit medicijncontroleprogramma gaan werken. Snelle recept-afhandeling is en blijft een probleem bij apotheken. Door te werken met de automatische bestelfunctie van deze apothekers’ App kan de afhandeling van (herhaal)recepten veel sneller en makkelijker.iphone1

Ook huisartsen tonen zich enthousiast over zowel medicijnwekker als Persoonlijk Medisch Dossier en zien deze App als een waardevolle stimulans voor een consequenter medicijngebruik en betere behandel-resultaten.

Teneinde zoveel mogelijk vakgenoten de App te laten testen en de meerwaarde te laten ontdekken, wordt
MemoMedic vandaag en morgen gratis aangeboden in de Appstore (iphone) en de Playstore (android).

Uiteindelijk dienen apothekers zich te abonneren op MemoMedic opdat zij hun klanten kunnen laten profiteren van de snelle geneesmiddelbestelservice en directe contact met hun clientèle.

www.memomedic.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen