AstraZeneca is op zoek naar gedreven en communicatieve Rayon Managers die een wezenlijk verschil kunnen maken

AstraZeneca loopt voorop als het gaat om de manier waarop wij de markt benaderen, ethisch en maatschappelijk zakendoen en ons streven om een wezenlijk verschil te maken voor onze klanten, patiënten, de gezondheidszorg en de maatschappij. Als Rayon Manager ben je verantwoordelijk voor het resultaat van één of meerdere van AstraZeneca’s innovatieve geneesmiddelen in jouw rayon. Huisartsen zijn je belangrijkste doelgroep. Je signaleert en analyseert hun informatiebehoefte met betrekking tot onze geneesmiddelen met als doel deze optimaal in te kunnen zetten bij de juiste patiëntgroepen om een duurzaam behandelresultaat te realiseren. Het spreekt voor zich dat je uitstekende contacten opbouwt en onderhoudt met de artsen in jouw rayon. AstraZenecaDaarnaast stel je samen met collega’s in het rayon en je manager een regioplan op, waarin wordt beschreven hoe de doelstellingen gerealiseerd worden. Je initieert en coördineert activiteiten die ervoor zorgen dat je deze doelstellingen haalt. Hierbij houd je rekening met het ter beschikking gestelde budget voor rayon activiteiten. Uiteraard lever je een actieve bijdrage aan de samenwerking met alle betrokkenen op sales, commercieel en medisch vlak om zo tot een geïntegreerde aanpak te komen op regioniveau.

Jouw profiel
Je staat stevig in je schoenen, bent ondernemend, gedreven en creatief. Je bent in staat om planmatig te werken en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt een afgeronde opleiding op HBO- of academisch niveau en minimaal 2 jaar succesvolle buitendienstervaring binnen een farmaceutische of vergelijkbare onderneming.

Spreekt de dynamische en zelfstandige functie van Rayon Manager jou aan, stuur dan je motivatie en CV naar  [email protected].

Recente artikelen