Lezing over vermoeidheid na een beroerte

Array

Dinsdag 12 maart organiseert café Brein een themabijeenkomst over vermoeidheid na een beroerte. De bijeenkomst is speciaal voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), hun familie, vrienden en hulpverleners.

Vermoeidheid is voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) een bekende klacht. Met name mentale inspanningen zorgen voor snelle vermoeidheid en overmatig lange herstelperiodes. Vermoeidheid is  voor 70% van de NAH patiënten een veelvoorkomend gevolg van de beroerte. Dit geldt voor zowel patiënten die een ernstige beroerte hebben gehad als diegenen waarvan de gevolgen van de beroerte kleiner zijn.breinMoniek Oomen, Ergotherapeut in het Franciscus ziekenhuis, zal tijdens de themabijeenkomst een lezing verzorgen over vermoeidheid na NAH. Zij zal de aanwezigen ook tips meegeven hoe met de vermoeidheid om te gaan. Daarnaast zal er deze avond voldoende ruimte zijn om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met andere aanwezigen.

De themabijeenkomst vindt plaats op dinsdag 12 maart van 19.00 uur tot 21.30 uur in Café Brein, Belder 2-4 in Roosendaal. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht bij José Godschalk, 088-5602000 of [email protected].

Recente artikelen