Health app award 2013 van start

0
299

Artsennet en MedicalPHIT reiken op 19 juni de Health app award 2013 uit. Wie sleept deze felbegeerde prijs voor de beste app in de zorg in de wacht tijdens het Apps4Health-congres in Eindhoven? Artsen, andere zorgverleners en patiënten kunnen vanaf nu op Artsennet.nl stemmen op de app die volgens hen de award verdient. Ze beoordelen de gebruiksvriendelijkheid, de toegevoegde waarde en de techniek van de apps in een speciaal beoordelingsformulier op Artsennet.

Prijs
Van alle ingezonden beoordelingen nomineert de jury tien apps. De eigenaars van de apps worden op 19 juni uitgedaagd om een elevator pitch te houden van enkele minuten over hun app. Naast een juryprijs maken de genomineerde apps kans op een publieksprijs. Die wordt bepaald door het in Eindhoven aanwezige publiek.iphone-applicatie

Jury
De jury bestaat uit professionals die hun sporen verdiend hebben in de digitale zorgwereld. Zij zijn:

  • Bart Timmers, huisarts, fervent appgebruiker en juryvoorzitter
  • Marinka de Jong-Fintelman, Kennismanager Patiënt en Zelfmanagement, Nationaal ICT Instituut in de Zorg (Nictiz)
  • Sjaak Nouwt beleidsmedewerker e-Health van de KNMG
  • Paul Pelsmaekers, Voorzitter Stichting Digitalezorg.nl
  • Marcel Heldoorn van de NPCF
  • Richard Faas, business Development manager VVAA en initiatiefnemer van mobiel Doctors
  • Michiel Tebbes, SEH-arts en fervent gebruiker van apps
  • Hans Mekenkamp, Partner MedicalPHIT
  • Karin Oost, Hoofd Artsennet

Artsennet
De Health app award 2013 is een initiatief van Artsennet en MedicalPHIT. Artsennet is de grootste onafhankelijk medische portal in Nederland. In 2011 is Artsennet gestart met het verzamelen van diverse medische apps die artsen kunnen reviewen. MedicalPHIT is een onafhankelijk adviesbureau voor IT in de zorg en organiseert het Apps4Health congres op 19 juni.

Stemmen
Wilt u meer weten over de award of uw stem uitbrengen? Surf dan naar www.artsennet.nl/healthappaward. In aanloop naar, tijdens en na de verkiezing van de beste medische app staat het twitterkanaal #HAPP13 open.

Vorig artikelFocus op gastvrijheid gaat ten koste van veiligheid in ziekenhuis
Volgend artikelGezocht: zwangere vrouwen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.