Health Valley Match, waar gezondheid en innovatie samenkomen!

Array

Op 13 maart 2013 organiseert het Enterprise Europe Network een partnering  tijdens het Health Valley event in Nijmegen (NL).
Het Health Valley event is Nederlandstalig, dus ook Vlaamse partijen worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze matchmaking. Deelname is gratis.

Het partnering evenement is een uniek platform waar u:
• internationale samenwerking kan starten;
• innovatieve technologie kan delen;
• potentiële zakenpartners kunt ontmoeten.

Health Valley Event 13 maartDeelnemers aan Health Valley Match kunnen via deze website gesprekken met andere deelnemers aanvragen. Wij bieden u een plek voor ongestoorde een-op-een ontmoetingen, om zo uw tijd tijdens het Health Valley event optimaal benutten.

Voor wie is de partnering bedoeld?
Vooral bedrijven, universiteiten en R&D organisaties, actief zijn op het gebied van gezondheid, zijn uitgenodigd, zodat u commerciële, technologische of research partners kunt vinden.
Dit keer vooral uit Nederland en Vlaanderen. Het Enterprise Europe Network dekt echter 50 landen, zodat we bij andere gelegenheden gasten uit meer landen uit kunnen nodigen.
LET OP: Alleen als u zich voor het Health Valley event heeft geregistreerd kunt u deelnemen aan het partnering evenement.

Hoe gaat het in zijn werk?
Een partnering evenement (ook wel speed dating genoemd) is een snelle en makkelijke manier om mogelijke samenwerkingspartners te ontmoeten. Mensen ontmoeten elkaar selectief, snel en makkelijk. Nadat u gesprekspartners gekozen heeft ontvangt u vóór 13 maart een persoonlijke agenda met de tijd en de plek van uw gesprekken. In de praktijk blijkt dat 15 minuten  genoeg zijn om al dan niet tot een vervolg van het contact te besluiten.

healthvalley

Health Valley is een platform van bedrijven, overheden, kennis- en gezondheidszorginstellingen met als doel kennis en kansen te koppelen op het snijvlak van gezondheid en technologie. Health Valley is ontstaan vanuit de provincies Gelderland en Overijssel, maar het werkgebied is groter. Samenwerking laat zich niet inperken door regionale begrenzingen, zeker niet op het gebied van gezondheid en technologie.

Recente artikelen