Eerherstel voor cardioloog Sankatsing

Array

Vandaag is cardioloog dr. R.R. Sankatsing weer gestart in het Ruwaard van Putten Ziekenhuis.
De Inspectie voor de Gezondheidszorg heeft in opdracht van de Minister van Volksgezondheid de kwaliteit van zorg en de patiëntveiligheid getoetst. De Inspectie is op grond van uitgebreid onderzoek tot het oordeel gekomen dat dokter Sankatsing altijd op een veilige en verantwoorde manier cardiologische zorg heeft geleverd. Op grond hiervan heeft Minister Schippers van Volgezondheid, Welzijn en Sport besloten dat cardioloog Sankatsing normaal zorg mag verlenen binnen ons ziekenhuis.

“Wij zijn uiteraard blij dat dokter Sankatsing groen licht heeft gekregen om weer in het Ruwaard aan het werk te gaan. Wij hebben het volste vertrouwen in deze cardioloog. Ook van patiënten krijgen wij veel telefoontjes dat ze blij zijn met dit goede nieuws”, aldus de heer Van Zoelen, voorzitter van de Raad van Bestuur.cardiologiePatiënten die in de komende periode al een afspraak hebben staan met dokter Sankatsing, bijvoorbeeld voor controle, zullen door hem worden gezien. Wie nog geen afspraak heeft, maar wel vanwege cardiologische klachten gezien moet worden, krijgt als patiënt van Sankatsing bij voorkeur een afspraak bij de eigen cardioloog. Naast dokter Sankatsing werken twee cardiologen van het Maasstad Ziekenhuis in het Ruwaard.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen