Stichting Benefietdiner Isala zet zich in voor Het Hospice Zwolle

Array

Adopteer, samen met ons, een bankje in het park bij Isala en help Het Hospice Zwolle in de aanleg van een binnentuin voor patiënten.
Isala artsen, arts-assistenten en co-assistenten zetten zich ook dit jaar weer in voor een goed doel: Het Hospice Zwolle.  De opbrengst van het jaarlijks terugkerende benefietdiner wordt geschonken voor de aanleg van een binnentuin. Buiten ontspannen, genieten van het zonnetje en de wind, is waardevol in die laatste en dierbare momenten van iemands leven. Isala deelt die gedachte. Inwoners van Zwolle en omgeving kunnen dit jaar meehelpen om de tuin voor Het Hospice Zwolle te realiseren. Doneer via de site www.benefietdinerzwolle.nl een euro en draag je steentje bij aan deze bijzondere plek.bankje
Op symbolische wijze wordt uiting gegeven aan deze schenking door ook twee parkbankjes te plaatsen in de binnentuinen van Isala. Daarmee willen de Isala dokters en artsen in spé benadrukken dat het belangrijk is ook aandacht te geven aan afleiding, troost en ontspanning tijdens een verblijf in het ziekenhuis.

Het Hospice Zwolle
Het Hospice Zwolle biedt straks aan inwoners Zwolle en omgeving een plek in de laatste fase het leven. Voor velen ligt dit moment nog ver in de toekomst. Voor andere mensen juist heel dichtbij. Vaak sneller dan wordt gedacht, moet een familielid of goede vriend aanspraak maken op een verblijf in een hospice.  

Stichting Benefietdiner Zwolle
Elk jaar organiseert de Stichting Benefietdiner Zwolle. Dit keer vindt het diner plaats op 5 april in Hotel Lumen te Zwolle. Het diner is een initiatief van Isala co-assistenten en gericht aan Isala artsen, arts-assistenten en co-assistenten.

Met uw bijdrage geven wij samen patiënten een plek om even tot rust te komen na een ziekenhuisbezoek én wordt de binnentuin van Het Hospice Zwolle aangelegd. Ga naar www.4just1.com/project/322 en steun samen met ons het Hospice door jouw euro!

Stichting Benefietdiner Isala kiest voor Het Hospice Zwolle

Het Hospice Zwolle biedt straks iedereen een plek in de laatste fase van zijn of haar leven. Voor velen ligt dit moment nog ver in de toekomst. Voor andere mensen juist heel dichtbij. Vaak sneller dan u denkt, moet een familielid of goede vriend aanspraak maken op een verblijf in een hospice. Wij hechten veel waarde aan patiënten welzijn. De laatste momenten buiten, genieten van het zonnetje en de wind, zijn waardevol in die laatste dierbare momenten.

 

Dag,

Heb je even tijd? Ik wil je wat vertellen. Fijn, ga er maar even rustig voor zitten. Zit je goed? Nou dan begin ik maar.
Ik ben een bankje dat zorgt voor geluksmomentjes. Nu sta ik nog in het donker, in een kelder. Maar straks sta ik op een mooie plek in een tuin. De tuin van de Isalakliniek in Zwolle. Ik droom er al van.

Ken je dat gevoel van frisse buitenlucht? Hoor je de vogels al zingen en de eerste voorjaarstralen van de zon over je huid aaien? Dat gevoel mag ik straks, in de tuin, gratis aanbieden aan ieder die gebruik van mij wil maken.

Ik ben er dankbaar voor dat ik dat straks mag doen. Even de zorgen van mensen wegnemen door ze een geluksmomentje te bezorgen.

Onlangs ving ik een gesprek op over een Isala benefietdiner op 5 april. Dit jaar gaan ze daar geld inzamelen voor de Stichting Hospice Zwolle.
U weet wat dat is, een hospice? Mensen die niet meer lang te leven hebben kunnen daar worden verzorgd. Ik hoorde het en ik dacht spontaan ‘geluksmomentje’. Ik wil graag dat een collega daar ook geluksmomentjes aan kan bieden. Juist als je erg ziek bent worden kleine dingen ontzettend belangrijk. Bloemen, vlinders, vogelzang…

Ik ben een bank met een boodschap. Daarom spreek ik je aan. Zou het niet prachtig zijn als wij samen gaan zorgen voor momentjes van geluk straks in de tuin van het hospice? Hoe je mij daarbij kunt helpen. Eigenlijk heb je het meeste al gedaan Je hebt mijn verhaal aangehoord.
Als ieder die dit leest, dus ook jij, nu naar www.4just1.com/project/322 gaat en € 1 euro (of meer) geeft, zorg jij ervoor dat het bankje in het Hospice er komt.

En blijft er geld over? Er is daar straks zo veel nodig…
Een hospice in Zwolle, van Zwolle, voor Zwolle. Dat is de kracht van samen. Iets wat klein begint, een simpele gedachte, kan zo uitgroeien tot groot. O, ik hoop het toch zo!

Fijn dat je even tijd hebt genomen voor mij. Ik wens je een fijne dag verder. En niet vergeten hoor. En je mag mijn verhaal rustig doorsturen. Graag zelfs.

Recente artikelen