17 mei: UMC Utrecht Huisartsendag 2013

Array

Een bijzondere middag voor huisartsen over nieuwe ontwikkelingen en bijzondere zaken in het UMC Utrecht. Sinds enkele jaren verzorgen wij een gevarieerd en interactief programma voor u. Dit jaar met als thema “Samen voor een betere zorg”.

In nauw overleg met onze Klankbordgroep huisartsen hebben wij dit jaar gekozen voor een programma dat zich voornamelijk richt op samenwerking in de zorg tussen huisartsen en specialisten uit het UMC Utrecht. De dag richt zich op inhoudelijke onderwerpen zoals; kindergeneeskunde, hartaandoeningen, acute zorg, onbegrepen klachten, hersenaandoeningen, oncologie en u kunt actief oefenen met chirurgische verrichtingen. De workshops worden gegeven door medisch specialisten en huisartsen samen.

Tijdens het plenaire gedeelte willen we nadenken over samenwerking, nu en in de toekomst. Met de keuze van de workshops komen we tegemoet aan uw uiteenlopende interesses. Tijdens de kennislunch komt u van alles te weten over innovaties binnen het UMC Utrecht en wat dat voor uw patiënten betekent.

De dag eindigt op vertrouwde wijze met het kennismaken met onze specialisten door middel van medisch speeddaten met een hapje en een drankje.

Voor meer informatie: [email protected] of bekijk de brochure.

U kunt inschrijven voor dit gratis congres via het online inschrijfformulier.

Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Bron: Julius Centrum

Recente artikelen