Benoeming Lid Raad van Bestuur Oogziekenhuis Rotterdam

Array

De Raad van Toezicht van Het Oogziekenhuis Rotterdam heeft met ingang van 1 september 2013 Dr. Marion Heres benoemd als lid van de Raad van Bestuur. Drs. Frans Hiddema zal zijn functie als voorzitter van de Raad van Bestuur per 1 oktober 2013 neerleggen in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. De Raad van Bestuur blijft vanaf deze datum uit twee leden bestaan, namelijk Marion Heres en Kees Sol.

Door het innovatieve beleid van de Raad van Bestuur heeft Het Oogziekenhuis, zowel nationaal als internationaal, een toonaangevende positie verworven, niet alleen op het gebied van de oogheelkunde maar ook daarbuiten. Onderscheidend daarin is o.a. de kennisuitwisseling met het bedrijfsleven.

Oogziekenhuis-RotterdamHet Oogziekenhuis is de heer Frans Hiddema veel dank verschuldigd. Hij is in dit ziekenhuis sedert 1990 werkzaam als bestuurder. Dr. Marion Heres is sinds 2001 werkzaam als gynaecoloog bij het Sint Lucas Andreas ziekenhuis te Amsterdam. Daarnaast is zij voorzitter van de Medische Staf van het Sint Lucas Andreas ziekenhuis en heeft op het gebied van management en veiligheid veel ervaring opgedaan.

Recente artikelen