#doctors20

Array

Social media brengt kennis via nieuwe datastromen, gebaseerd op de veelvoud van gebruikers en activiteiten. Maar niet alle platforms genereren toegankelijke gegevens. Tot nu toe heeft Twitter heeft geleid tot een schat aan gegevens. Op Doctors 2.0 & You, heb ik veelvuldig gezien en ervaren wat de echte kracht van Twitter is als een instrument om te komen tot snelle diagnoses, efficiente gegevensuitwisseling tussen de mensen op het gebied van de zorg en door Sociale Media . De hashtag #doctors20 is het afgelopen jaar actief gebruikt. Audun Utengen en Thomas Lee van Symplur, partners van Doctors 2.0 & You, ontwikkelde de mooie infographic zie je aan de kant.

Doctors-20-Infographic-Symplur-Final     4.999 tweets werden geanalyseerd!
We weten waar de belangrijkste talen die door Tweeps waren,
die Tweeps waren de belangrijkste beïnvloeders elke dag en op welk tijdstip,
en die tweede hashtags werden geassocieerd met # doctors20

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen