NMT Jaarcongres 2013: Mondziekten

mondig-Kom naar het congres en herken de meeste symptomen van slijmvliesafwijkingen in de mond!
Op vrijdag 14 juni 2013 organiseert de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde het NMT Jaarcongres in Hotel Theater Figi te Zeist. Het thema van het congres luidt: ‘Mondziekten; een uitdaging voor de algemene praktijk’. Deskundigen belichten diverse mondziekten die in een algemene praktijk voor kunnen komen en bieden hiermee het hele tandheelkundig team vakinhoudelijke en praktische kennis waar men direct mee aan de slag kan. Naast het bijwonen van de lezingen is er ruimschoots de gelegenheid voor het onderhouden van sociale contacten en netwerken. Tevens presenteren sponsoren hun organisatie, product of dienstverlening exclusief aan de bezoeker.

Meer informatie over het congres, het programma en de sprekers, vindt u op www.nmtjaarcongres.nl. U kunt zich hier ook direct inschrijven.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen