Premiere van ParkinsonTV!

Op Wereld Parkinsondag –  donderdag 11 april – kunt u voor het eerst live kijken naar ParkinsonTV!
Wat is ParkinsonTV?
ParkinsonTv is een online uitzending over de ziekte van Parkinson, waar u tijdens de uitzending vragen kunt stellen aan de experts. Daarnaast kunt u precies volgen welke andere vragen er gesteld worden en welke antwoorden hierop gegeven worden. ParkinsonTV is dus een interactieve online uitzending over de ziekte van Parkinson!

De eerste uitzending is op Wereld Parkinsondag! 11 april tussen 18:00 en 20:00 uur.
Tijdens deze uitzending zullen zes experts op het gebied van parkinson al uw vragen beantwoorden. U kunt uw vragen via internet stellen en deze worden direct beantwoord door het multidisciplinaire team van parkinsonexperts:

• Marten Munneke; Directeur ParkinsonNet
• Bas Bloem; hoogleraar neurologische bewegingsstoornissen
• Maarten Nijkrake; expert fysio- en oefentherapie
• Hanneke Kalf; expert logopedie
• Ingrid Sturkenboom ; expert ergotherapie
• Heleen Dicke; expert dietetiek
• Jacqueline Deenen; expert parkinsonverpleegkundige

U kunt de uitzending op 11 april live via deze link bekijken.
Daarnaast kunt u nu vast nagaan of uw computer geschikt is om ParkinsonTV te kunnen bekijken.   

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen