Benefietdiner Isala haalt 23.854,61 euro op voor realisatie Hospice Zwolle

Array

Vrijdag jl. vond het jaarlijkse Isala Benefietdiner plaats in Hotel Lumen te Zwolle. Opnieuw zetten Isala specialisten, arts-assistenten en co-assistenten zich in voor het goede doel. En met succes. Ruim 95 gasten zorgden gezamenlijk voor een opbrengst van maar liefst 23.854,61 euro. De opbrengst wordt geschonken aan Stichting Hospice Zwolle voor de aanleg van een binnentuin.

Opbrengst naar Hospice Zwolle
Henk Jan Meijer, burgemeester van de gemeente Zwolle overhandigde Erik Meulemans, de voorzitter van Stichting Hospice Zwolle de gehele opbrengst van 23.854,61 euro. De Hospice Zwolle biedt straks aan inwoners van Zwolle en omgeving een plek in de laatste fase van het leven._DSC5512 ‘Wij zijn ontzettend blij met dit bedrag dat geheel ten goede komt aan de aanleg van een prachtige binnentuin voor onze patiënten. Nu de locatie eindelijk bekend is geworden zijn de voorbereidingen al volop aan de gang. De Hospice krijgt een mooie plek aan de Wipstrikkerallee in Zwolle’, reageert Lydia Taen, van Stichting Hospice Zwolle, enthousiast.

Fantastische avond
Opnieuw was het benefietdiner een zeer geslaagde avond. Ruim 20 Isala specialisten, 35 arts-assistenten, 30 coassistenten en enkele genodigden zorgden samen voor een fantastische avond. Dit jaar vierde het Benefietdiner haar eerste Lustrum.  De hoofdprijs van de loterij, een romantisch diner voor twee bij restaurant Mooi Rivier, is gewonnen door Dr. M.A. Alleman. Ook de veiling was spannend. Zo werd er maar liefst 1.000 euro geboden op “Me Tarzan” een prachtige zeefdruk van Herman Brood. ‘Op naar de zesde editie!’, aldus Tessa Schrijver voorzitter van Stichting Benefietdiner Isala.

Bankje van Zwolle voor Zwolle
Naast de organisatie van het benefietdiner tracht het bestuur nog meer aandacht te vragen voor de Stichting Hospice Zwolle. Samen met Isala is een Crowdfunding project gestart. Een online sponsorcampagne waarop iedereen 1 euro kan doneren aan een patiëntenbankje. De campagne staat nog online. Wilt u ook uw steentje bijdragen? Ga dan naar www.4just1.com/project/322 en steun de Stichting Hospice Zwolle.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen