Wij zijn het thuisfront van de zorg

Toen begin jaren ’70 40.000 mijnwerkers werden ontslagen, was dat een nationale ramp. Rutte wil nu 100.000 mensen in de thuiszorg ontslaan. Dat betekent dat honderdduizenden cliënten, en met hen miljoenen familieleden en vrienden thuiszorg dreigen te verliezen.

Dit kabinet gaat maar liefst 75% van de thuiszorg wegbezuinigen. Mensen moeten hun eigen hulp gaan inkopen, met veel minder uren zich zien te redden, bij hun buren gaan bedelen om hulp, of dan maar vervuilen en vereenzamen. Als jij het hier ook niet mee eens bent, laat dat dan weten via www.handenthuisrutte.nl.handenthuisO ja, omdat ik graag wil bereiken dat op mijn verzoek minimaal 20 mensen aan de actie meedoen, laat je het mij ook even weten nadat je je hand hebt opgestoken?

Wij zeggen: Handen thuis. Steun het thuisfront van de zorg in de strijd tegen dit massa-ontslag.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen