Gezocht: 20 jaarsponsors van €2500,- voor MedicalFacts zonder reclamebanners

Social media is steeds belangrijker gaan worden en ook wij zijn steeds meer gaan twitteren, facebooken en ook LinkedIn wordt voor dat doel ingezet. Vooral twitter is zeer effectief gebleken, maar zorgt er niet voor dat we onze kosten kunnen dekken. Daarom hebben we een plan. Een plan om ook de komende jaren ons en jullie, nieuws gratis aan te kunnen bieden.  Liever geen slotjes met betaalde content, want als het aan ons ligt geen schreeuwende reclamebanners meer vanaf juli 2013. Reclamebanners hebben veel minder effect dan een goed inhoudelijk en correct stuk, een aanjagende tweet en de inhoudelijke discussie over nieuws via social media. Uiteindelijk willen we kennis blijven delen zodat we echt het verschil kunnen blijven maken.

Janine Budding cybergoddess

We gaan in juni het tiende jaar in en willen dat op een andere manier gaan doen. Er is veel marktkennis en medische kennis bij MedicalFacts en dat heeft er vaak voor gezorgd dat we veel voor onze partners en sponsors kunnen betekenen. Deze economische crisis maakt dat we moeten innoveren en dat is precies wat we gaan doen! We gaan op een andere manier kijken naar wat mensen willen. In  onze visie is het contact met de lezer het belangrijkst. We komen met een crowdfunding plan en zoeken 20 jaarsponsors die van onze Social Media kanalen (@medicalfacts & @zorgnl) gebruik willen maken.

Wat bieden we sponsors voor €2500,-:

  1. Uw logo op de site als partner die het medisch nieuws van MedicalFacts mogelijk maakt
  2. 3 onderwerpen die door @medicalfacts en @zorgnl via twitter worden aangejaagd met minimaal 5 tweets per account of participatie in 3 twitterdiscussie over zorgonderwerpen
  3. 2 uur strategie-, marketing- of inspiratiegesprek met Janine Budding of fotosessie van event, bedrijf, product
  4. 4 berichten over uw bedrijf, dienst, product,event etc. in het medisch nieuws (ca. 10.000 bezoeken per dag)
  5. e een eigen pagina op het domein van medicalfacts.nl. Dus bijvoorbeeld www.medicalfacts.nl/uwbedrijfsnaam

[purchase_link id=”188793″ style=”button” color=”” text=”Purchase”]

Bijgaand onze twitter accounts en invloedsscores

https://twitter.com/medicalfacts

Peerindexscore 62
Kloutscore: 57
Kredscore: 811/8

https://twitter.com/zorgnl

Peerindexscore: 68
Kloutscore: 59
Kredscore 773/7

Cijfers 12-4-2013

“We zien de toegevoegde waarde van samenwerking met sponsors, vooral ook door naar ze te luisteren. Mensen die investeren in een onderneming willen daar een goed gevoel aan over houden. De interactie met sponsors vinden we belangrijk.”

Ik hoop dat het lukt!

Interesse? mail [email protected] of bel 06 53 707703

Janine Budding

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen