HagaZiekenhuis hervat hartoperaties

Array
veiligheid safety firstDe Raad van Bestuur van het HagaZiekenhuis heeft besloten de hartoperaties met ingang van vandaag te hervatten. Dit besluit is in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) genomen. Patienten zijn inmiddels geinformeerd evenals hun verwijzende cardiologen uit andere ziekenhuizen.

De afgelopen periode is benut om onder leiding van het nieuwe vakgroephoofd prof. dr. ir. H.A. van Swieten het gevoerde beleid op basis van alle protocollen, richtlijnen en procedures van de cardioketen nauwkeurig te evalueren. Met elkaar staan cardiochirurgen, cardiologen, anesthesiologen, intensivisten, perfusionisten, verpleegkundigen en personeel van de operatiekamers garant voor veilige cardiochirurgische zorg.

Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen