Open dag Medisch Centrum Waalre & Centrum Mondzorg Waalre

Array

kwaliteit focus kijkOp zaterdag 25 mei organiseren Medisch Centrum Waalre en Centrum Mondzorg Waalre gezamenlijk een open dag. Op het programma staat onder meer een live operatie, moedervlekken spreekuur, diverse demonstraties en voor het publiek opengestelde operatiekamers. Daarnaast staan de medisch en tandheelkundig specialisten klaar om alle vragen te beantwoorden.

De open dag is van 11:00 tot 16:00 uur en is een unieke mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen.

Centrum Mondzorg Waalre is een zeer compleet tandheelkundig centrum. Naast algemene tandheelkunde zijn narcosebehandelingen, endodontologie, tandprothetiek, implantologie en orthodontie enkele van de specialisaties waar de bezoeker tijdens de open dag uitvoerig over geïnformeerd kan worden. In de behandelkamers worden poetsinstructies gegeven en bleekbehandelingen gedemonstreerd.

Medisch Centrum Waalre is gesitueerd op de eerste verdieping van het QUOLE gebouw. Hier vertelt de medisch specialist over de mogelijkheden van verzekerde en onverzekerde zorg op het gebied van orthopedie, plastische chirurgie, dermatologie en algemene chirurgie.

Bezoekers kunnen een kijkje nemen op de operatiekamers waar een orthopedisch chirurg een demonstratie geeft van een kijkoperatie van de knie en een anesthesiemedewerker uitleg geeft over narcose en andere verdovingstechnieken. Tijdens het moedervlekken spreekuur is het mogelijk om verdachte moedervlekken gratis te laten controleren door de dermatoloog.

In de middag zal er door één van de plastisch chirurgen een ooglidcorrectie worden uitgevoerd. Deze operatie zal live worden uitgezonden in een aangrenzende ruimte waar geïnteresseerden plaats kunnen nemen en vragen kunnen stellen.

Het volledige programma van de open dag is te vinden op www.quole.com

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen