Artsen kunnen pedofielen herkennen aan symbolen en sieraden

Een pedofiel herkennen is knap lastig, toch zijn er zaken die zorgverleners zouden kunnen opvallen. Zes symbolen om een pedofiel te herkennen. Pedofielen gebruiken symbolen die  hun seksuele aantrekking voor kinderen laat zien als onderdeel van een grotere beweging te laten zien wie ze zijn en wat ze willen.

Hangers in de vorm van een hart, voor jonge meisjes, of een driehoek, voor jonge jongens, worden gedragen door sommige pedofielen om hun voorkeur als onderdeel van een pro-pedofiel movment te tonen. Het is belangrijk op te merken dat niet iedereen die deze symbolen dragen pedofielen zouden zijn. Iedereen kon een dergelijk symbool dragen en niet wetende wat ze betekenen voor sommige mensen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen