Man mishandelt ziekenhuismedewerkers Terneuzen

Array

vuist mishandelingEen 43-jarige man uit de gemeente Terneuzen is zondagmorgen rond 05.00 uur aangehouden door politieagenten, omdat hij medewerkers van het ziekenhuis ZorgSaam in Terneuzen zou hebben mishandeld en bedreigd. Hij was naar het ziekenhuis gebracht, omdat hij dacht dat hij vergiftigd was.

In het ziekenhuis zijn diverse onderzoeken gedaan, waaruit bleek dat de man niet vergiftigd was. De man mocht naar huis. Hier was hij het kennelijk niet mee eens en hij greep een verpleegkundige bij de keel. Ook bedreigde hij een arts met de dood. Agenten hebben de man aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Klappen
De advocaat die daar voor de man werd opgeroepen, kreeg ook klappen van de verdachte. De recherche pakt de zaak vandaag op. De arts en de verpleegkundige hebben aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen