Alle toegangskaarten Isala Sneakpreview uitgegeven

Isala is blij met de overweldigende belangstelling voor de Sneakpreview op 6 juli aanstaande. Daaruit spreekt de betrokkenheid van de bewoners van Zwolle en omgeving met ons nieuwe ziekenhuis. Alle 5.000 toegangskaarten zijn inmiddels uitgegeven. Wij realiseren ons dat we ook mensen hebben teleurgesteld, nu alle toegangskaarten zijn uitgegeven.

Omdat we nog volop het nieuwe gebouw aan het inrichten zijn en aan het voorbereiden zijn om straks onze patiënten en medewerkers te ontvangen, zijn wij niet in de gelegenheid een extra dag voor publiek te organiseren.  Onze focus ligt in deze weken sterk op het zorgvuldig voorbereiden van het nieuwe ziekenhuis en de verhuizing, zodat we daar straks aan onze patiënten die zorg kunnen bieden die nodig is.

 

Ook zijn wij niet in de gelegenheid op 6 juli meer mensen toe te laten in de nieuwbouw. Door het hele gebouw heen zijn de voorbereidingen op de verhuizing in volle gang. Voor de Sneakpreview hebben we één route door een gedeelte van het gebouw geschikt gemaakt, zodat wij daar grote bezoekersaantallen doorheen kunnen leiden.

 

Graag attenderen we iedereen op de website www.isalaverhuist.nl. Mensen die de voortgang van de voorbereidingen op de verhuizing op de voet willen volgen, is het via deze website mogelijk een abonnement op ons E-zine te nemen. Begin juli brengen we via De Stentor een speciale verhuiskrant uit.

Recente artikelen