Inloopbijeenkomst over bevallen bij Ruwaard van Putten Ziekenhuis

Array

110318-open-dag-bevallen-200x200Op zaterdag 29 juni organiseert het Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse een informatiebijeenkomst over bevallen in het ziekenhuis. De open inloop is gratis toegankelijk van 10.00 uur tot 14.00 uur, inschrijving hiervoor is niet nodig.

Zwangere vrouwen en hun partners krijgen gerichte, persoonlijke informatie van diverse disciplines van de Verlos-, Kraam- en Couveuseafdeling. Zo wordt bijvoorbeeld uitleg gegeven over de start van de bevalling, het verloop van een bevalling en wie aan het bed staan. Alle informatie komt aan bod, van het moment van binnenkomst in het ziekenhuis totdat moeder en kind weer naar huis gaan. Uiteraard is veel ondersteunend materiaal aanwezig zoals fotoboeken, een verlosbed, wiegje en couveuse. Na afloop krijgt de aanstaande moeder een informatiemap mee om alles thuis nog eens na te lezen.

Uit privacy-overwegingen is het niet mogelijk de afdelingen te bezoeken.

De bijeenkomst wordt gehouden in zaal Boterbloem van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis, Ruwaard van Puttenweg 500, 3201 GZ Spijkenisse.

Tijdens de inloopbijeenkomst geeft een lactatiekundige informatie over borstvoeding. Wie meer wil weten over borstvoeding kan naar een speciale informatieavond over borstvoeding op donderdag 4 juli. Kijk voor meer informatie en wijze van aanmelding op www.rpz.nl/informatiebijeenkomsten.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen