IMPACT: samen ontwerpen aan betere GGZ-gebouwen

0
270

BNA Onderzoek en van aken architecten presenteren IMPACT, een ontwerpinstrument en communicatietool voor de ontwikkeling van GGZ-instellingen. De presentatie vindt 12 juni plaats in Amsterdam. IMPACT is bedoeld voor opdrachtgevers, cliënten en architecten die samen een betere leefomgeving voor psychiatrische patiënten willen creëren. Het ontwerpen van een instelling voor de geestelijke gezondheidszorg is een vak apart. De onderlinge verbondenheid en sfeer van de ruimtes hebben een grote invloed op de bewoners.

Toen van aken architecten ontdekten dat er geen duidelijke ontwerpleidraad voor dit soort gebouwen was, besloten ze er zelf een te ontwikkelen: IMPACT. 110812-impact_04Samen met collega-architecten, cliënten en GGZ-instellingen hebben BNA Onderzoek en van aken architecten het instrument getest en doorontwikkeld.Op 12 juni verschijnt IMPACT. Een set van zeven boekjes die architecten, GGZ-instellingen en cliënten ondersteunen in het ontwerpproces. De presentatie vindt plaats van 16.00-18.00 uur bij Materia in Amsterdam. Lees meer over het programma en het project op de site van BNA Onderzoek, of meld u direct aan via de site van Materia.

Vorig artikelBeweging 3.0 lanceert Samzo: samen zorgen via internet
Volgend artikelRIVM overweegt extra inenting tegen mazelen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.