MSD rent opnieuw massaal mee met Run for Kika

Array

MSD_Run for KiKa 2013Bijna 400 medewerkers, introducés en kinderen doen mee aan de Run for KiKa
39.225 euro in Eindhoven brengt totaal van MSD op 86.725 euro
Farmaceutisch bedrijf MSD in Oss heeft zondag massaal meegelopen aan de Run for KiKa in Eindhoven. Bijna 400 MSD-collega’s en hun kinderen, familie, vrienden en relaties liepen enthousiast mee op het terrein van Recreatiegebied Aquabest om geld in te zamelen voor de stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

De Run for Kika is een gezellig en sportief (familie)evenement waarin groot en klein meestrijdt in de strijd tegen kinderkanker. Er werd op zondag 23 juni hardgelopen om zo veel mogelijk geld in te zamelen, voor wetenschappelijk onderzoek en voor betere behandelingen tegen kinderkanker.

Ook dit jaar was de Run een groot succes! Aan het einde van de dag reikten de directieleden Mirjam Mol-Arts en Trinette Stolle – samen met de jonge deelnemer Sven Mokveld (zoon van MSD-medewerker Diana van der Linde) – namens MSD een cheque uit van maar liefst 29.000 euro. Daarnaast hebben onze MSD-collega’s ook zelf fanatiek sponsorgeld ingezameld voor de stichting. Daarom ontving Kika ook nog een sponsorbedrag dat alle MSD’ers met elkaar bijeen liepen. Aan het einde van de middag stond die teller op 10.225 euro.

Met dit prachtige resultaat – en prima weersomstandigheden – was ook de tweede editie van de Run for Kika in Eindhoven een geslaagd evenement. In totaal waren ongeveer 400 mensen namens MSD en nog eens 400 andere lopers op de been voor de stichting. Ze renden een hardloopparcours van 5 of 10 kilometer en voor de kinderen was er uiteraard de populaire KidsRun van 1 kilometer. Deelnemers brengen zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar om KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) te ondersteunen.

Mirjam Mol-Arts, directeur van MSD Oss: “Het is geweldig dat onze medewerkers zich zo enthousiast inzetten voor KiKa, door mee te rennen en door zich persoonlijk te laten sponsoren door familie en bekenden. Zo kunnen we elk jaar weer een mooi bedrag aan KiKa ter beschikking stellen. Wij zijn trots dat we nu voor de tweede keer een succesvolle loop hebben beleefd in Aquabest bij Eindhoven. De massale toeloop is het beste bewijs dat wij KiKa allemaal een warm hart toedragen!”

Twee weken geleden (9 juni) liepen al ruim duizend MSD-collega’s en hun kinderen, familie, vrienden en relaties mee in Spaarnwoude (omgeving Haarlem) om geld in te zamelen voor de Stichting KiKa. Guus van der Vat, algemeen directeur van MSD: “Deze massale opkomst bewijst opnieuw dat wij pal achter de doelstelling van KiKa staan! MSD is nu al vele jaren hoofdsponsor van de Run for KiKa. Niet alleen van de Run in Spaarnwoude, maar voor het tweede jaar óók in Aquabest bij Eindhoven.”

MSD heeft met de Run for KiKa in Eindhoven en Spaarnwoude samen 86.725 euro (het totaal van vier cheques) gedoneerd aan Stichting KiKa:

•             Eindhoven: 29.000 (MSD) + 10.225 euro (MSD-lopers) = 39.225 euro

•             Spaarnwoude: 35.000 (MSD) + 12.500 (MSD-lopers) = 47.500 euro

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen