TopZorg predicaat liesbreuk voor Havenziekenhuis

Array

menzisHet Havenziekenhuis ontving van zorgverzekeraar Menzis een aanbeveling voor de manier waarop het ziekenhuis liesbreuken behandelt. Het TopZorg predicaat is toegekend op grond van wat patiënten belangrijk vinden bij hun behandeling. Vooral voorlichting en begeleiding en een korte wachttijd wegen zwaar.

Voor patiënten met een liesbreuk is het van belang dat zij vlot en zo mogelijk in dagbehande-ling worden geopereerd door een ervaren behandelteam. Bij het Havenziekenhuis kunnen patiënten daarop rekenen. Ook kunnen patiënten bij het Havenziekenhuis op één dag (one-stop) terecht voor onderzoek en de diagnose. De datum en het tijdstip van de ingreep worden ook direct ingepland. De patiënt weet zo meteen waar hij of zij aan toe is. In de eerste twee dagen na de operatie neemt het Havenziekenhuis contact op met  de patiënt om te informeren naar het verloop van het herstel.

Chirurg Van Eeghem is trots op de erkenning van de hoge kwaliteit van de liesbreukbehandeling: “De chirurgen van het Havenziekenhuis hebben veel geïnvesteerd in scholing, operatietechnieken, goede doorstroom en nazorg voor patiënten. Wij zijn erg blij met deze erkenning van de kwaliteit van onze zorg én de persoonlijke aandacht die wij hier bij het Havenziekenhuis hebben voor onze patiënten.”

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen