Bereikbaarheid UMC St Radboud tijdens de Vierdaagse

Array

vierdaagseVan 16 tot en met 19 juli is de 97e Vierdaagse van Nijmegen. Zo’n 42.000 wandelaars gaan dit jaar van start. En meer dan een miljoen mensen komen naar de feesten die het evenement vergezellen. De feesten beginnen al op 13 juli.

Langere reistijd
Op verschillende plaatsen in de stad zijn in die periode omleidingen en verkeersopstoppingen. U moet daarom rekening houden met een langere reistijd naar het UMC St Radboud.

Vrijdag 19 juli
Op vrijdag 19 juli is de intocht van de Vierdaagse op de St. Annastraat. Deze straat ligt aan de ingang UMC St Radboud West, parallel aan de Philips van Leydenlaan. Ingang West is daarom erg moeilijk bereikbaar die dag. Hetzelfde geldt voor de ingangen Centraal en Oost.

Vrijdag 19 juli werkt het Radboud in weekenddienst. Dit houdt in dat veel afdelingen niet bereikbaar zijn, ook niet telefonisch.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen