#Persco #ESCcongress2013: Donderdag 29 augustus 2013 van 13u tot 14u

0
231

#Persco #ESCcongress2013: Donderdag 29 augustus 2013 van 13u tot 14u #cardio #ESC ESC2013De European Society of Cardiology heeft het genoegen om journalisten uit te nodigen voor de persconferentie in het kader van het ESC Congress 2013 dat van 31 augustus tot en met 4 september in Amsterdam RAI zal plaatsvinden. ESC Congress 2013 is het grootste medische congres van Europa en het belangrijkste cardiovasculaire congres ter wereld voor de wetenschap, de behandeling en de preventie van hart- en vaatziekten.


European Society of Cardiology organiseert een persconferentie over de laatste wetenschappelijke vooruitgang op het vlak van hart- en vaatziekten

SAVE THE DATE – #ESCcongress2013

Wanneer: Donderdag 29 augustus 2013 van 13u tot 14u

Waarom:
Cardiologische zorg is een zeer belangrijk thema, aangezien er anno 2013 meer dan 1 miljoen patiënten zijn in Nederland met een hart- of vaatziekte. In 2011 stierven bijna 40.000 Nederlanders aan hart- en vaatziekten, ongeveer een derde van de totale sterftecijfers in Nederland.

ESC-2013Wat:
Tijdens deze persbijeenkomst wordt u bijgepraat over nieuwste klinische data en kunt u vooraanstaande deskundigen spreken over de wetenschappelijke hoogtepunten rond cardiovasculaire aandoeningen. Naast de gebruikelijke risicofactoren zoals roken, overgewicht en te weinig bewegen, worden ook onbekende maar belangrijke risicofactoren onder de loep genomen. ’Kinderen, tieners, zwangere vrouwen, atleten en diabetes patiënten hebben ieder specifieke risicofactoren. Met kennis van deze verschillen kunnen vermijdbare overlijden door hart- en vaatziekten verder worden teruggebracht.

Waar: In het Sofitel Legend The Grand Amsterdam, Queen’s room
Oudezijds Voorburgwal 197, 1012 EX Amsterdam

U bent van harte welkom om deze persbijeenkomst bij te wonen, waar vanuit een Europees en Nederlands perspectief discussie wordt gevoerd door:

  • Frank de Grave, Nederlands politicus, pud locoburgemeester Amsterdam en voorzitter van de Orde van Medisch Specialisten
  • Professor Panos Vardas, ESC President
    Professor Victor Umans, NVVC Voorzitter en Cardioloog in het Medisch Centrum Alkmaar
  • Professor Keith Fox, ESC Congress Programme Committee Chair

Wij kijken er naar uit u bij de persconferentie te begroeten!

U kunt zich aanmelden voor deze persconferentie  door een reply te sturen op deze email of door te bellen naar 070-3121070 / 06-51276073

Vorig artikelVeni-subsidies voor veelbelovend onderzoek naar integrines en blaaskanker
Volgend artikelKrokodillentranen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.