Gezocht: Mensen met reuma, RA heup-, knie- en gewrichtsklachten voor onderzoek

Draag bij aan wetenschappelijke vooruitgang
Wetenschappelijk onderzoek is de sleutel tot de genezing van reuma en artrose. Ieder jaar financiert het Reumafonds ongeveer 25 tot 30 nieuwe onderzoeken naar reuma. Dankzij het Nederlands reumaonderzoek is de behandeling van een aantal reumatische aandoeningen al spectaculair verbeterd. Ook u kunt bijdragen aan een verdere vooruitgang.

Help de strijd tegen reuma en geef u op als deelnemer.

Hieronder vindt u een overzicht van onderzoeken waarvoor momenteel deelnemers gezocht worden. Bent u geïnteresseerd en denkt u een geschikte kandidaat te zijn? Meld u aan bij het onderzoek van uw keuze. U kunt ook de websites in de gaten houden van de universitaire medische centra die regelmatig oproepen doen. En kijk op de website van Reade.

reuma-plaatje-200x20Gezocht, mensen met:

Bron: Reumafonds

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen