Voorlichtingsavond ‘Wat is dementie?’

hulpmiddelengidsdementieOp maandag 2 september 2013 is er in het Jeroen Bosch Ziekenhuis weer een voorlichtingsavond ‘Wat is dementie?’. De avond is bedoeld voor patiënten, familieleden en belangstellenden. De bijeenkomst vindt plaats van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur, in het auditorium (u kunt de borden volgen naar deze ruimte). De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

De sprekers op deze voorlichtingsavond zijn mevrouw J. Snoek, medisch specialist Geriatrie in opleiding, en de heer H. Nijenhof, sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Zij gaan in op de vraag ‘Wat is dementie?’ en op de mogelijkheden om dementie te behandelen. Na de pauze is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen.

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis bevindt zich het Centrum voor Geheugen-problematiek Dit centrum is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen het Jeroen Bosch Ziekenhuis en de Reinier van Arkel groep. De voorlichtingsavond is bedoeld voor patiënten bij wie in het Centrum voor Geheugenproblematiek de diagnose ‘dementie’ is gesteld, en hun familieleden. Ook andere belangstellenden zijn echter van harte welkom.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen