David Voetelink nieuw bestuurslid Erasmus MC

Array

bestuurNieuw lid treedt per 1 oktober aan in raad van bestuur
De raad van toezicht van het Erasmus MC heeft, na overleg met het college van bestuur van de Erasmus Universiteit Rotterdam, drs. D.W. (David) Voetelink RA per 1 oktober 2013 benoemd tot lid van de raad van bestuur van het Erasmus MC. Stafconvent, Ondernemingsraad en de Cliëntenraad Academische Ziekenhuizen hebben positief geadviseerd over de benoeming.

David Voetelink heeft algemene economie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en de accountancyopleiding gevolgd bij het NIvRA. Na een aantal overheidsfuncties is hij in 1981 in dienst getreden bij KPMG accountants.

Van 1989 tot 2000 heeft hij als partner bij KPMG leiding gegeven aan het KPMG kantoor in Apeldoorn. Vanaf 2000 tot 2011 was hij voorzitter van KPMG Healthcare te Amstelveen. Zijn expertise is gelegen in financiële besturing van zorgondernemingen, veranderingsprocessen op het financiële domein, managementinformatie en financiering en beheersing van grote bouwprojecten.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen