Stem SMA de wereld uit!

spierziekteDe campagne *SMA de wereld uit!* is genomineerd voor de Grote Gift van het 3M Fonds. Door zoveel mogelijk stemmen te werven, maakt het Prinses Beatrix Spierfonds kans op zo*n EUR 30.000,- voor onderzoek naar de spierziekte SMA. Help mee. Breng uw stem uit en vraag anderen dat ook te doen.

Stem SMA de wereld uit!
Onderzoeksplan naar behandelmethode ligt klaar
Voor SMA ligt er nu een onderzoeksplan klaar naar een mogelijke behandelmethode. Dit onderzoek duurt in totaal drie jaar en kan een belangrijke stap betekenen, op weg naar een effectieve behandeling voor SMA. Het Prinses Beatrix Spierfonds werkt hard om voldoende geld bij elkaar te krijgen om dit onderzoek van start te laten gaan en te kunnen blijven voortzetten. De bijdrage vanuit de Grote Gift kan er voor zorgen dat dit onderzoek door gaat en genezing voor mensen met SMA steeds dichterbij komt.

Grote Gift
Ieder jaar ontvangt een Goed Doel in Nederland en Belgie de Grote Gift. U kunt tot en met 31 oktober via internet uw stem uitbrengen. In december volgt de 3M Fonds Finale. Daar presenteren vier Goede Doelen (twee uit Nederland en twee uit Belgi*) hun project. In tegenstelling tot eerdere jaren, is er dit jaar niet eespierziekten winnaar maar twee: per land eindigt een Goed Doel als nummer 1.

Stem SMA de wereld uit!