Guido van de Logt vertrekt als lid van de Raad van Bestuur Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis

0
664

Guido van de Logt heeft besloten zijn functie als lid van de Raad van Bestuur van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis per 1 december aanstaande te beëindigen. Van de Logt treedt met ingang van die datum in dienst als voorzitter van de Raad van Bestuur van thuiszorgorganisatie Livio. Guido van de Logt maakte sinds 1 mei 2009 deel uit van de Raad van Bestuur. De Raad van Toezicht betreurt zijn beslissing om te vertrekken, die kort volgt na het vertrek van medebestuurder Piet-Hein Buiting. De Raad van Toezicht gaat nu direct van start met het zoekproces naar een opvolger voor Van de Logt. Hij gaat ervan uit dat de bestuurlijke continuïteit is gewaarborgd door de indiensttreding van de nieuwe bestuursvoorzitter Bart Bemelmans per 1 oktober aanstaande en ondersteuning vanuit de interne organisatie.