Avondspreekuur KNO-arts in Meander locatie Baarn

nachtzorg-200x199De KNO-artsen van Meander Medisch Centrum gaan vanaf 1 oktober avondspreekuur houden in Baarn. Eens in de twee weken (even weken), op dinsdagavond, kunnen patiënten terecht bij Keel-, Neus- en Oorarts dr. Mol.

Het avondspreekuur in Baarn is op verzoek van patiënten geopend en betreft een uitbreiding van de service die de KNO-artsen bieden. Op locatie Elisabeth Amersfoort, zijn er al avondspreekuren voor volwassenen (maandag) en kinderen (woensdag).

Bij elke nieuwe KNO-afspraak is een verwijzing nodig van huisarts. De KNO-artsen van Meander Medisch Centrum behandelen aandoeningen aan de keel, neus, hals en oren. Naast de bekende ingrepen als amandelen knippen, het verhelpen van neusverstoppingen en gehoorverbeterende behandelingen, zijn er ook minder bekende stoornissen waar de KNO-arts zich mee bezig houdt. Het gaat bijvoorbeeld om slik- en stemproblemen, aandoeningen aan de speekselklieren, duizeligheid, bepaalde allergieën, snurken en stoppen met ademen tijdens de slaap (apneus).

De KNO-arts achterhaalt aan de hand van een gesprek en KNO-onderzoek de oorzaak van de klachten. Soms is aanvullend onderzoek nodig, zoals allergieonderzoek, gehoortest, röntgenonderzoek, evenwichtsonderzoek, of een reuktest. Hiervoor is vaak een nieuwe afspraak nodig. Voor een bezoek aan de polikliniek KNO kunt u terecht op de locaties Baarn, Amersfoort Elisabeth, Nijkerk (gezondheidscentrum de Nije Veste) en Barneveld (Gezondheidscentrum De Burgt).

Meander Medisch Centrum heeft de ambitie om elke dag de beste zorg te leveren. Iedere patiënt kan rekenen op klantvriendelijke, deskundige en betrouwbare zorg. Meander Medisch Centrum is een topklinisch ziekenhuis, heeft medische opleidingen voor veel specialismen in huis en verricht veel wetenschappelijk onderzoek. De zorg in Meander is hooggespecialiseerd en gebaseerd op de nieuwste medische inzichten.  Meander staat op de eerste plaats in de AD Ziekenhuis Top 100 van 2012.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen