ABN AMRO introduceert de Paspakker

Array

clickHelpende hand voor senioren en mensen met een spier- of gewrichtziekte
Je pinpas uit de automaat halen. Op het eerste gezicht een simpele, alledaagse handeling. Maar dit geldt niet voor iedereen. Ouderen en mensen die last hebben van artritis, reuma of andere spier- of gewrichtziektes hebben vaak moeite om deze kleine knijpbeweging te maken. Daarom introduceert ABN AMRO op 1 oktober, tijdens de Internationale Ouderendag, een handig hulpmiddel: de Paspakker.

De Paspakker als helpende hand
De Paspakker van ABN AMRO past op vrijwel alle pinautomaten, maar ook op betaalautomaten in bijvoorbeeld parkeergarages en treinstations. Zeker bij automaten met een opzetstuk tegen skimmen, bespaart de Paspakker een hoop gedoe.

Gratis op te halen op 1 oktober bij ABN AMRO kantoren
Het werkt simpel. De Paspakker wordt tegen de pasgleuf van de automaat geplaatst. De pas glijdt vervolgens in de Paspakker (dankzij rubberen weerhaakjes), waardoor deze gemakkelijk uit de automaat te trekken is. Hiervoor hoeven de vingers niet gebruikt te worden, wat voor senioren en mensen met een spier – of gewrichtziekte vaak prettig is. De Paspakker is op 1 oktober (Internationale Ouderendag) voor iedereen die het kan gebruiken (klant en geen klant) gratis op te halen bij de kantoren van ABN AMRO.

Voor ABN AMRO is de introductie van de Paspakker een hele logische keuze: ‘Een makkelijke oplossing voor een groot probleem voor deze doelgroep. Hierdoor is het voor hen mogelijk om zelfstandig te pinnen of bijvoorbeeld een kaartje te kopen in een automaat. Dat was ons uitgangspunt’, zegt Klaas Niewold, Hoofd Klantgroep Senioren ABN AMRO.

Info voor de 65-plusser van nu

Naast de Paspakker introduceert ABN AMRO op hetzelfde moment ook een boekje speciaal voor klanten die 65 jaar oud worden. Het bevat praktische en handige informatie voor mensen die net kennismaken met deze nieuwe levensfase. Schenken aan (klein)kinderen, afscheid nemen van de leaseauto, beleggen op latere leeftijd: het speelt allemaal bij de 65-plusser van nu. ABN AMRO stuurt het boekje toe aan klanten die (bijna) 65 jaar worden.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen