Vrouwelijke vrijwilligers gezocht

Array

200x154_DRD_4vrouwenOnderzoekers van de afdeling Gynaecologie van het Leids Universitair Medisch Centrum doen wetenschappelijk onderzoek naar de seksuele opwindingsrespons bij vrouwen. Hiervoor zoeken zij heteroseksuele, gezonde vrouwelijke deelnemers tussen de 18 en 45 jaar zonder seksuele klachten. Het doel van deze studie is om meer over de samenhang tussen zowel erotische (genitale) stimulatie en seksuele opwinding te weten te komen.

Het onderzoek bestaat uit een bezoek aan het LUMC met een totale duur van ongeveer 2 uur. Tijdens dit bezoek vult u verschillende vragenlijsten in. Ook wordt genitale opwinding gemeten, met behulp van een genitaal meetinstrument ter grootte van een tampon. In het experiment worden (korte) vibraties aan de geslachtsdelen toegediend. Voor deelname aan dit onderzoek ontvangt u een onkostenvergoeding van € 30,- en een reiskostenvergoeding.

Indien u geïnteresseerd bent in deelname, kunt u contact opnemen met Lizzy Ooms:[email protected]
Bron: LUMC

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen