Ombudsman onderzoekt digitale overheid

Array

De Nationale ombudsman onderzoekt de digitale dienstverlening van de overheid. Hij wil in kaart brengen wat de zorgen en ervaringen van burgers zijn waar het gaat om digitale diensten van de overheid. De vraag is waar burgers in de praktijk tegenaan lopen en wat zij in redelijkheid van de overheid mogen verwachten.

Met dit onderzoek wil de Nationale ombudsman de minister van Binnenlandse zaken en alle andere bestuursorganen die de komende tijd meer gebruik gaan maken van digitale dienstverlening van informatie voorzien over wat vanuit het perspectief van de burger essentieel is bij het verder uitwerken van die digitale dienstverlening.

binairDe Nationale ombudsman en het consumentenprogramma Radar van de Tros hebben een enquête uitgezet om te weten te komen wat de ervaringen van burgers zijn met digitalisering. Wilt u de enquête invullen, dan kunt u dat doen op de site van Radar.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen